Безплатна доставка при поръчки над 65лв*

Доставка

Уважаеми клиенти,

Добре дошли в онлайн магазина за ръчно изработени натурални ароматни свещи Candela Handmade. На първо място искаме да Ви уверим, че всички наши продукти достигат до Вас, старателно опаковани в наша брандирана кутия, което ги прави подходящи за подарък без допълнителна опаковка.

След като направите поръчка в сайта, е възможно наш служител да се свърже с Вас за потвърждение или уточняване на детайли по поръчката. Срокът за обработка на потвърдена поръчка от секцията Магазин е от 1 до 4 работни дни. Моля имайте предвид, че персонализиране на продукт с надпис/буква по Ваш избор може да изисква повече време за изпълнение на Вашата поръчка.

Пратките се изпращат с опция „Преглед“ и наложен платеж, за да може да проверите състоянието на продукта преди да го платите.

Ще получите имейл за всяка промяна на статута на Вашата поръчка.

Освен това приемаме и изпълняваме поръчки на продукти по дизайн на клиента, съобразен с нашите услуги. Така че ако имате идея, която не виждате все още реализирана, моля свържете се с нас на тел. +359895664649, чрез формата за контакти в сайта, по имейл или в социалните мрежи, за да я обсъдим и изпълним.

Доставяме само с куриерска фирма Еконт Експрес. Към момента нямаме собствен физически магазин, но можете да намерите наши продукти в различни партньорски магазини или базари, за което ще Ви известяваме с новини в профилите ни в социалните мрежи – Facebook страница – Candela Handmade – Ръчно изработени ароматни свещи и Instagram – candela.handmade.bg.

Пълните условия за доставка ще намерите по-долу.

 

  • Условия за доставка на стоки

 

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез куриерска услуга от Еконт Експрес.

Доставката се извършва до адрес на Потребителя на територията на Република България или до офис на куриера, избран от него.

Разходите по доставката са за сметка на Потребителя, освен в случаите, в които се възползвате от услугата “Безплатна доставка при поръчки над 65лв”. Услугата “Безплатна доставка при поръчки над 65лв. важи САМО за доставка до офис на Еконт и НЕ важи за поръчки на свещи в бурканчета тип “подарък за гости”.

Цената на доставка се изчислява от модула на Еконт при поръчка и зависи от това дали доставката ще бъде до адрес или офис.

Преди изпращане на поръчаната стока Candela Handmade има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

Candela Handmade не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, които куриерът заявява, че ще спази. Потребителят получава SMS известяване на посочения в поръчката телефонен номер.

При извънредни обстоятелства Candela Handmade си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя.

Пратките се изпращат с опция „Преглед“, като Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения. Candela Handmade не носи отговорност за щети, получени при транспортирането на поръчката. При установяване на такива следва Потребителя да се обърнете към куриера, който е длъжен да му предостави Протокол за рекламация.

Candela Handmade си запазва правото да променя наличните методи на доставка и плащане и/или условията по тях по всяко време чрез публикуване на наличните методи на доставка и плащане на уебсайта без друго известие.

Candela Handmade си запазва правото да прави промени в условията за доставка.

Благодарим Ви,

Получавайте последните новини

Абонирай се за нашия бюлетин