Безплатна доставка при поръчки над 65лв*

За Нас

Добре дошли в света на Candela Handmade!

Вдъхновена от природосъобразния начин на живот, към който се придържам, с удоволствие споделям с Вас натуралните свещи, които създавам. Музата ми да се уча на този красив и древен занаят дойде от любовта ми към природните продукти, от страстта ми към творенето с ръце и желанието ми да радвам околните.

Ще се съгласите, че свещите са много повече от стилно допълнение към интериора на дома, особено ако са ароматерапевтични като тези, които създавам. Те са не само красиви, но имат и редица ползи за нашето физическо и емоционално здраве.

Натуралните свещи от соев восък, кокосов и палмов восък са екологични и безвредни при горене, за разлика от парафиновите свещи, които доказано отделят редица отровни вещества. Ароматизирани с етерични масла и естествени аромати, моите свещи действат терапевтично при затруднено дишане, умствена умора и неспокоен сън.

Създайте си рутина да палите свещ с дъх на канела, лавандула, ванилия, иланг-иланг, портокал, кафе или друг любим аромат, във времето, което отделяте за собственото си блаженство.

 

След като се насладите на това вълшебство в чаша, бихте могли да използвате и самата нея, за да се радвате на любимите си напитки.

Свещите са символ на топлината и светлината, която всички носим у себе си. Чрез свещите, които създавам, можете да стоплите близките си хора по случай рожден ден, имен ден, сватба, погача, кръщене, моминско парти и много други празници.

А ако просто търсите най-подходящия начин да направите любим човек щастлив, то поднасянето на ръчно изработена специално за него ароматна свещ Candela със сигурност ще го разтопи от удоволствие.

 

– Ваша,

Плами

Получавайте последните новини

Абонирай се за нашия бюлетин